За нас

Компанията ни разполага с най-съвременни и високотехнологични производствени машини,  достатъчен капацитет за производство, както и големи складови площи за съхранение на бутилираната вода, което ни позволява да прдоставяме количества от всички предлагани разфасовки на водата „КИТКА“.

Нашето дружство осигурява всички условия за доставка на бутилирана вода към нашите дистрибутори, както и притежава всички изисквани документи за развитие на тази дейност по Български и Европейски стандарти.

Ще продължим да се развиваме с разработване на производство на плодови и газирани безалкохолни напитки.

Разполагаме със собствена производствена и складова бази с прецизно изградена логистична структура в гр. Нови пазар.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Местоположение

Фирма „СПРИНГ ФОРС“ ООД развива дейност в град Нови пазар, в Североизточна България – източната част на Шуменска област. Градът е разположен в живописен район между Лудогорското и Провадийското плато, където са били разположени две столици на първото Българско царство – Плиска и Велики Преслав, както и „Мадарския конник“. Тук се срещат равнинният терен на Добруджа и силно нагънатата повърхност на Предбалкана. През община Нови пазар минава автомагистрала „Хемус“ /София-Варна/, а северните курорти на Черно море са на 60 км. от града. Разстоянието до пристанище Русе и моста над река Дунав е 140 км.

Изворни води в България

Направете запитване:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност.