сертификати

Сертифицирането на една компания по световните стандарти гарантира добра ефективност на работа, елиминиране на потенциалните рискове в производството и допринася за устойчивото развитие на организацията.

– Сертификацията е процес на оценка на дадена организация спрямо международните стандарти ISO.

 

– ISO 9001:2015 Стандартът съдържа изисквания и/или препоръки за правилна и ефективна работа. Тези изисквания или препоръки са съставени на база изследване на „know-how“ при най-успешните световни компании.

– ISO 22000 конкретизира изискванията към системата за управление на безопасността на храните, които включват общопризнатите и придобили международна популярност елементи за гарантиране на безопасността на храните по цялата хранителна верига, включително и до точката на крайното им потребление

Направете запитване:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност.